Göteborgs Resurs AB hjälper till med städningen

Tjenare, hallå, hej! Varmt välkommen ska du vara hit för ett nytt inlägg. Det här inlägget kommer inte handla om mig personligen utan mer om mitt jobb och den fantastiska hjälpen vi har fått av Göteborgs Resurs AB med städning av vår anläggning i Partille.

Jag har länge jobbat på samma jobb, jag kan inget annat än säga att jag stortrivs och älskar att gå till jobbet på morgonen. Det är dock en sak som jag länge har tyckt har varit aningen sämre, nämligen städningen av anläggningen jag jobbar på. Det är något som även mina arbetskamrater också tycker, därför tog vi tag i det för några veckor sedan. Vi gick till chefen och berättade om våra synpunkter, något som hon tog på fullaste allvar. Eftersom vi själva inte har tiden eller möjligheten att städa på ett bra sätt blev det att hon tog kontakt med Göteborgs Resurs AB, företaget som numera hjälper oss med städningen av vår anläggning i Partille. Sedan vi började få hjälp av dem har allt blivit mycket bättre, vi har en mycket renare miljö att jobba i och vi hade inte kunnat vara gladare över det. Städningen genomförs på ett noggrant och effektivt sätt, helt enkelt på ett sätt som vi aldrig hade hunnit med själva. Både jag och mina andra kollegor är väldigt glada över vår chefs beslut, så rent som vi har haft det sedan vi började få deras hjälp har vi nog aldrig haft det på jobbet. Om någon av er har en anläggning eller om ni på jobbet vill ha hjälp med städningen av er anläggning i Partille med omnejd vill jag bara tipsa er om Göteborgs Resurs AB, det är ett företag som man verkligen kan lita på när det kommer till just städning. Det var allt för mig idag, ha nu en fortsatt bra dag och vecka så hörs vi snart igen.

Du gillar kanske också...