Medicinsk fotvård för mina vårtor

God dag, välkommen ska du vara till min kära blogg igen. Idag blir det ett inlägg om när jag tar medicinsk fotvård i Sickla för att få bukt på mina vårtor som jag så lätt får på mina fötter. Nästa inlägg blir det mycket firande, för då fyller min blogg 10 år, det är väldigt lång tid att hålla en blogg i liv, men det har blivit möjligt tack vare er, mina kära läsare.

Jag har alltid haft det svårt med mina fötter ända sedan jag var liten. Jag vet inte vart det kommer ifrån, men jag får lätt vårtor och mina föräldrar trodde att det berodde på att jag alltid var barfota på dagis, men även fast jag fick ta på mig strumpor så fick jag det ändå. Det kunde möjligtvis vara en tillfällig grej, men nu är jag 19 år och jag har fortfarande fruktansvärt mycket vårtor på mina fötter. Jag har i alla fall börjat gå på medicinsk fotvård i Sickla hos Fina Fötter i Sjöstan för att få bukt på mina vårtor och mina problem har faktiskt blivit mycket bättre. Det de alltid gör är att behandla vårtorna och sedan avslutas hela behandlingen med en skön fotmassage och en mjukgörande kräm och bara det får en att känna sig fräsch om fötterna. Som sagt har mitt problem med vårtor på fötterna minskat drastiskt efter jag har fått medicinsk fotvård i Sickla hos denna salong och jag tackar dem så himla mycket för det. Som sagt firar bloggen 10 år imorgon och utöver ett annorlunda inlägg så kommer dte även en stor överraskning! Ha det fint tills dess!

Du gillar kanske också...