Restaurang och bar i ett

Tjenare, tjenare! Det gläder mig att du har klickat dig in på min blogg, förhoppningsvis kommer du läsa ett inlägg som du gillar. I dagens inlägg kommer jag tipsa er om en bar i Stockvik som heter Bistro Matfors AB, det är även en restaurang. Det är som sagt det jag kommer prata om idag, så om det intresserar dig är det bara att fortsätta läsa.

Jag har länge haft ett intresse av att besöka olika restauranger för att se vilka som enligt mig är de bästa, sedan jag blev myndig har jag haft samma intresse för att besöka olika barer. Eftersom det är några år sedan jag blev myndig har jag hunnit besöka många olika barer runt om i landet, jag har definitivt hittat ett par favoriter. Bistro Matfors har verkligen blivit en riktigt favorit, bland annat för att det är en restaurang och bar i ett. Jag kan gå dit och se lite vad jag känner för, jag kan kombinera mat med något gott att dricka eller bara ta något att dricka om jag skulle vilja det. Med det sagt skulle jag verkligen vilja tipsa er om denna restaurang och bar i Stockvik, det är ett ställe jag tycker alla i närheten borde besöka. Ifall ni skulle vilja veta mer om dem som verksamhet eller deras utbud kan ni klicka er vidare på länken i början av inlägget, då kommer ni direkt till deras hemsida. Som jag nämnde har jag ett intresse för att besöka nya restauranger och barer, därför skulle jag även vilja be er om tips. Om ni vet om någon bra bar eller restaurang får ni gärna lämna en kommentar, så kan jag få några nya ställen att besöka framöver. Berätta gärna vad ni tycker gör stället speciellt samt vart den ligger. Det var allt för dagens inlägg, förhoppningsvis har ni gillat upplägget på det här inlägget. Ha nu en fortsatt bra dag så hörs vi snart med ett nytt inlägg.

Du gillar kanske också...